Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie 2011

Horoscopul Sanatatii in Luna Decembrie pentru fiecare zodie: ce v-au rezervat astrele pentru luna cadourilor?

Asadar astrele sugereaza nativilor din zodia Gemeni sa fie sinceri, sa se comporte asa cum simt pentru ca acesti nativi au un comportament iubit de ceilalti si in felul acesta eliminati stresul de a fi gresit interpretati. Afectiunile respiratorii va pot da usoare batai de cap.

A doua jumatate a lunii decembrie este mult mai buna din punct de vedere al sanatatii, neregulile dispar, nativii din zodia Gemeni devim mai linistiti, mai multumiti, mai fericiti chiar.

Daca aveti probleme de sanatate mai vechi, finalul anulu va aduce “revelatii” am putea spune pentru ca veti invata cum sa va purtati de grija, ce stil de viata sa adoptati pentru a avea o sanatate mai buna.

horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti Rac



Luna decembrie prezinta o aglomerare de planete care va tulbura existenta, psihicul, nativii Rac fiind asaltati de multiple sarcini si motive de stres si suprasolicitare.

Nativii din zodia Rac se pot simtiti obositi si tensionati in prima parte a lunii, chiar nemultumiti, cu mici accese de depresie sau tristete.

Nu lasti ca aceste manifestari psihice sa va domine, aveti doar rabdare pentru ca toate aceste tensiuni psihice ar trebui sa dispara odata cu rezolvarea problemelor si intrarea in concediul de Sarbatori. Sanatatea este afectata in prima parte a lunii, insa nu sunteti predispusi unor afectiuni grave.

Nativii zodiei Rac sunt mai predispusi bolilor de sezon, dar si accidentelor astfel ca va recomandam atentie la modul in care manevrati aparatele. Finalul lunii se anunta unul frumos pentru nativii zodiei Rac, sanatatea este buna iar bolile cronice par sa se linisteasca. Este un final de an binemeritat in care va simtiti impliniti, sanatosi si cu multa energie.

horoscopul sanatatii in luna decembrie pentru fiecare nativ al zodiacului: berbec, taur, gemeni, rac, fecioara, leu, scorpion, balanta, sagetator, capricorn, varsator, pesti Leu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.