Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie: Anul 2012 se anunta inacrcat cu nou, energie, optimism si forta. Nici sanatatea nu este mai prejos. Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie 2012 privind sanatatea fizica si psihica.

Anul 2012 se anunta inacrcat cu nou, energie, optimism si forta. Nici sanatatea nu este mai prejos. Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie 2012 privind sanatatea fizica si psihica.

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012


Horoscopul Sanatatii: Berbec



Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie Pentru nativii Berbec se anunta un inceput de an cu o configuratie astrala ce ajuta nativii Berbec sa invete, sa faca imbunatatiri in viata lor, sa accepte in totalitate responsabilitatile, alegerile, sa fie mai temperati, mai atenti atat in stilul de viata, cat si in orice alt domeniu din viata lor.


Este o perioada a introspectiei ce impune o cunoastere mai buna a nevoilor fizice si psihice, precum si a starii de sanatate in care nativii Berbec se gasesc la momentul actual. Acestia trebuie sa priveasca atent spre zona sanatatii pentru ca greselile incep sa atraga efecte, pe principiul ca fiecare greseala se pedepseste.


Este indicat pentru nativii Berbec sa fie atenti la alimentatie, la stilul de viata, la activitatile zilnice si impactul lor asupra stresului, la reactiile personale poate exagerate uneori, la perioada de somn, odihna avand un rol protectiv pentru nativii Berbec - firi energice care prin somn se refac fizic si psihic.

Horoscopul Sanatatii: Taur

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.