Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie: Anul 2012 se anunta inacrcat cu nou, energie, optimism si forta. Nici sanatatea nu este mai prejos. Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie 2012 privind sanatatea fizica si psihica.

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie Pentru nativii Taur luna ianuarie este una debordanta, cu foarte multa energie fizica si psihica, idei, entuziasm, neliniste chiar, atat de multa energie incat simtiti nevoia sa extindeti dinamismul si in randul celor din jur.


Unii apreciaza aceasta, mai ales ca interventiile nativilor Taur sunt bune, utile, acopera necesitatile celorlalti. Insa exista posibilitatea ca aceasta incarcare energetica sa nu fie consumata intr-un mod eficient, astfel va poate impinge la excese si “explozii” de orice fel, atat in domeniul alimentar, cat si cel psihologic, privind stilul de viata, somnul (puteti avea insmonii) si managementul stresului.


Astfel ca este indicat sa mergeti des la sala luna aceasta sau chiar sa faceti sport acasa, sa initiati proiectele pe care vi le doreati pentru ca aveti energie din belsug, atat de multa incat va poate dauna sanatatii daca nu o consumati.

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie Horoscopul Sanatatii: Gemeni

Citește și:


Pentru nativii Gemeni luna ianuarie aduce in fata slabiciunile psihice si fizice. Astfel ca sanatatea trebuie ingrijita mai atent, aveti grija la alimentatie, somn, miscare. De asemenea si in plan psihic anxietatea, depresia sau chiar stresul psihic se pot instala in viata nativilor Gemeni, de aceea astrele recomanda sa cereti sustinere familiei pentru a depasi toate problemele si sa incercati sa priviti partea plina a paharului, sa incercati sa va dozati eforturile astfel incat sa va puteti odihni suficient.

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.