Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie: Anul 2012 se anunta inacrcat cu nou, energie, optimism si forta. Nici sanatatea nu este mai prejos. Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie 2012 privind sanatatea fizica si psihica.

N-au "intrat zilele in sac", asadar aveti grija si de voi. Imaginea publica este foarte buna, ceea ce va ajuta in plan psihologic sa depasiti mai usor slabiciunile la care va predispun astrele.


Horoscopul Sanatatii: Rac

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Luna ianuarie 2012 este una pozitiva pentru nativii Rac. Sanatatea este bine sustinuta astral, astfel ca nu se anunta mari probleme in acest sens. Fizic va simtiti intr-o forma excelenta, probabil simtiti entuziasmul de la inceputul unui nou an si acumulati usor energie.


Pe plan psihic nativii Rac sunt veseli, odihniti, insa acomodarea la locul de munca s-ar putea face mai dificil, fiind usor expusi la stresul intelectual si la suprasolicitare psihica, devenind nervosi. Incercati sa faceti mici pauze atunci cand simtiti ca nervozitatea va cuprinde.

Horoscopul Sanatatii: Leu



Anul incepe in forta pentru nativii Leu, si spre deosebire de alte zodii nativii Leu sunt foarte organizati, stiu exact ce asteptari au de la ei si ce au de facut la inceput de an, am putea crede dupa configuratia astrala ca agenda nativilor Leu este deja facuta pentru saptamani bune de aici inainte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.