Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie: Anul 2012 se anunta inacrcat cu nou, energie, optimism si forta. Nici sanatatea nu este mai prejos. Iata ce va rezerva astrele in luna ianuarie 2012 privind sanatatea fizica si psihica.

Astrologie: Horoscopul Sanatatii in Luna Ianuarie 2012 pentru fiecare zodie
Aceasta organizare se impune si in planul sanatatii. Desi nu par sa apara boli sau probleme importante de sanatate, totusi probabil v-ati programat deja analizele uzuale, vizita la stomatolog etc. Si bine ar fi ca lucrurile sa fie astfel, pentru ca preventia este cea mai importanta pentru mentinerea sanatatii. In plan psihic aveti o energie de invidiat, rezistati usor in fata stresului si se pare ca nici activitatile dificile nu reusesc sa va oboseasca.

Horoscopul Sanatatii: Fecioara



Marte va traverseaza zodia, astfel ca nativii Fecioara prezinta o energie debordanta, insa aveti grija caci aceasta energie va expune si la riscuri.


Incepeti acum proiectele de care doriti sa va ocupati in acest an pentru ca energia psihica va sustine, rezistati usor in fata stresului, iar activitatile profesionale si nu numai par sa nu va epuizeze psihic, indiferent de complexitatea acestora.


Este important sa va mobilizati acum, in special pana in 23 ianuarie cand Marte va retrograda si energia de la inceput de an va disparea usor-usor, lasand loc organizarii riguroase. Din punct de vedere al sanatatii fizice, nu se intrevad afectiuni importante, dar atentie la riscul accidentelor.


Horoscopul Sanatatii: Balanta



Luna ianuraie 2012, in special pana in ziua de 20, se anunta pozitiva pentru nativii Balanta, insa este loc si de mai bine. Desi va bucurati de Marte in casa voastra, totusi sobrul Saturn va pune piedici in privinta energiei fizice si psihice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.