Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul sanatatii in 2012 se anunta destul de diferit pentru fiecare zodie in parte, insa ceva mai bun decat in anul precedent. Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere al sanatatii in 2012.

Din punct de vedere psihic, nativii Berbec au un tonus bun, dar este indicat sa va odihniti corespunzator pentru a evita suprasolicitarea. Evitati de asemenea si excesele alimentare pentru ca sunteti predispusi anul acesta la acumulare, riscand sa deveniti supraponderali.

Horoscopul Sanatatii 2012: Taur



Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie Horoscopul in sanatate pentru nativii Taur se anunta cu plusuri si minusuri in 2012. In prima parte a anului nativii Taur au un apetit ridicat pentru schimbare si aventura, iar sanatatea in sfera genitala este excelenta. Tot prima jumatate a anului este indicata pentru nativii Taur care isi doresc copii.
Sanatatea fizica nu va creeaza mari robleme, insa aveti o latura sensibila: sistemul digstiv.


Astfel nativii Taur, mai mult decat oricare alta zodie, trebuie sa evite pe cat posibil excesele alimentare de orice fel, mai ales in preajma sarbatorilor din 2012. Unii nativi Taur poate se resimt deja dupa Sarbatorile de Iarna care tocmai au trecut. Practic, anul 2012 ii obliga pe Nativii Taur sa invete cum sa aiba o alimentatie corecta pentru a nu le fi rau si ii indeamna sa isi modifice in bine stilul de viata.

Din punct de vedere psihic, nativii Taur au un tonus excelent in 2012 si sunt foarte creativi, mai ales in prima jumatate a anului. Mare atentie insa la suprasolicitare, in special pe perioada verii.

Horoscopul Sanatatii 2012: Gemeni



Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie Horoscopul Sanatatii in 2012 se anunta pentru nativii Gemeni excelent in prima jumatate a anului, ca in cealalta parte a anului sanatatea acestor nativi sa depinda de modul in care si-au ingrijit-o pana in iunie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.