Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul sanatatii in 2012 se anunta destul de diferit pentru fiecare zodie in parte, insa ceva mai bun decat in anul precedent. Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere al sanatatii in 2012.

Asadar nativii Gemeni prezinta o excelenta energie pana la finalul primaverii, energie care ii ajuta sa aiba o sanatate de fier atat fizica, cat si psihica. Sunt creativi, optimisti, isi realizeaza cu succes responsabilitatile. Se recomanda “folosirea” cu precautie a energiei din aceasta perioada, evitand excesele de orice fel si acordand mai multa atentie odihnei si exercitiilor fizice.

In perioada verii nativii Gemeni nu au o energie debordanta si sunt mai predispusi gandurilor negative. Recomandat este sa va pastrati stilul de viata sanatos pentru a evita afectiunile care va dau tarcoale in aceasta perioada. Toamna se anunta buna din punct de vedere al sanatatii fizice, insa tonusul psihic nu este unul excelent. Este recomandat sa va odihniti mai mult.

Horoscopul sanatatii 2012: Rac


Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie
Pentru nativii Rac Horoscopul Sanatatii in 2012 depinde de stilul de viata al fiecaruia. Cu alte cuvinte cum va ingrijiti sanatatea, asa va veti bucura de ea.

Este recomandat nativilor Rac sa isi formeze conduite sanatoase anul acesta, sa manance rational, sa se odihneasca suficient, sa faca sport – pentru ca sanatatea le este sensibila. Psihic au un tonus bun, insa nu excelent, dar cu toate acestea nativii Rac reusesc sa fie destul de organizati astfel incat sa isi duca la bun sfarsit responsabilitatile fara a simti toate acestea ca pe niste eforturi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.