Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul sanatatii in 2012 se anunta destul de diferit pentru fiecare zodie in parte, insa ceva mai bun decat in anul precedent. Afla ce-ti rezerva astrele din punct de vedere al sanatatii in 2012.

Sistemul digestiv si poate cel endocrin sunt in mod special vizate in anul 2012 – tulburari digestive, afectiuni gastrice, genitale sau de schelet.

Horoscopul sanatatii 2012: Leu



Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie Nativii Leu se bucura de o energie debordanta in prima jumatate a anului 2012, atat de mult optimism si voie buna incat risca sa isi epuizeze toate depozitele.


Daca in prima jumatate a anului astrele va sunt favorabile si va sustin zodiacul sanatatii, in a doua jumatate a anului veti trage efectele exceselor de pana atunci. Astfel ca astrele recomanda nativilor Leu sa isi dozeze intelept exploziile de energie, sa se odihneasca si totodata sa incerce sa rezolve cele mai dificile proiecte in prima jumatate a anului atunci cand “ii tin bateriile”.

Din punct de vedere psihic intregul an 2012 se anunta unul puternic in care nativii Leu sunt optimisti su au reusite mari care ii incurajeaza si mai tare.

Concluzionand, pentru nativii Leu anul 2012 se anunta unul chiar excelent din punct de vedere al sanatatii.

Horoscopul sanatatii 2012: Fecioara



Horoscopul Sanatatii 2012 pentru fiecare zodie Horoscopul Sanatatii 2012 pentru nativii Fecioara priveste spre stil de viata si preventie. Nativii Fecioara sunt expusi in aceasta perioada la diverse afectiuni pe toate planurile, trecand printr-un an solicitant si uneori obositor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.