Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru luna februarie 2012

Horoscopul sanatatii pentru luna februarie 2012: Afla ce spun astrele despre sanatate pentru fiecare zodie.

Horoscopul sanatatii pentru luna februarie 2012: Afla ce spun astrele despre sanatate pentru fiecare zodie.

Horoscopul Sanatatii pentru luna februarie 2012

Horoscopul Sanatatii in Februarie 2012: BerbecHoroscopul sanatatii februarie 2012 pentru fiecare zodie - horoscop sanatate Berbec Marte retrogradeaza in luna Februarie astfel ca aspecteaza pentru nativii Berbec casa muncii si a sanatatii. Este indicat sa fiti atenti la toate provocarile care va apar in cale pentru ca in aceasta luna aceste provocari nu vin tocmai in sens bun.


Astfel ca astrele ii predispun pe Nativii Berbec la tot soiul de accidente, asadar aveti grija cum mergeti, sa nu alunecati, cum manuiti instrumentele de orice fel, chiar si cele de bucatarie, pentru ca riscul de accidentari este inalt luna aceasta.


De asemenea luna februarie 2012 aduce prudenta si in privinta tratamentelor. Nu este indicat pentru nativii Berbec sa inceapa diete drastice sau sa urmeze tratamente naturiste sau alopate fara a cere sfatul medicului.


Aveti un organism sensibil in luna februarie 2012 si de aceea se reocmanda prudenta in privinta sanatatii fizice. Psihic aveti un tonus fantastic si gust de inedit, dorinta de nou – de aici si riscurile la care va expuneti fizic.

Horoscopul Sanatatii in Februarie 2012: Taur

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.