Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru luna februarie 2012

Horoscopul sanatatii pentru luna februarie 2012: Afla ce spun astrele despre sanatate pentru fiecare zodie.

Nativii Gemeni au energia limitata in aceasta luna, asadar este indicat sa va consumati fortele in mod chibzuit. Se recomanda mai multa liniste, mai multa odihna, mai multa atentie asupra preventiei si tratamentului curent in cazul celor deja suferinzi. Pentru nativii Gemeni Marte retrograd poate rascoli niste probleme de sanatate cu scopul de a le trata, de a nu le neglija. Si nu le puteti lasa la o parte pentru ca marte retrogradeaza saptamani la rand in zodia Gemeni.


De asemenea exista si tensiuni psihice in viata nativilor Gemeni, asadar este indicat ca in aceasta luna sa luati aminte la simptomele dumneavoastra, sa mergeti pe cat posibil la medic, sa nu va neglijati dieta si odihna.

Horoscopul Sanatatii in Februarie 2012: Rac

Horoscopul sanatatii februarie 2012 pentru fiecare zodie - horoscop sanatate Rac

In luna Febroarie nativii Rac au o perioada frumoasa din punct de vedere al sanatatii fizice si psihice. Astfel din punct de vedere psihic nativii rac sunt foarte bine aspectati, au energie, capacitate de memorare, de atentie si o optica pozitiva asupra activitatilor curente.


Din punct de vedere al sanatatii fizice, nativii Rac sunt usor incercati de bolile de sezon, insa astrele nu indica mari riscuri. Atentie insa la accidente, se pare ca sunteti predispusi in luna februarie.


Daca urmati tratamente pentru boli cronice, luna Februarie nu aduce complicatii sau inrautatiri, cu conditia sa aveti grija sa urmati intocmai tratamentele. Puteti incerca si tratamente naturiste sau homeopatie pentru ca par a avea efecte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.