Setari Cookie-uri

Remediile naturiste ajuta la tratarea varicelor

Varicele reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale venelor, pe care doamnele si domnisoarele le considera inestetice, dar si dureroase. Inainte de aparitia inestetica a vinisoarelor pe picioare, simptomele bolii varicoase sunt reprezentate de cele mai multe ori de oboseala a picioarelor si senzatia de greutate. Majoritatea femeilor se tem de metodele medicale ce trateaza sau incetinesc avansarea varicelor. Exista insa si remedii naturiste pentru prevenirea acestora, cel mai important dintre ele avand la baza Coenzima Q10.

Mai mult decat o fluidizare a circulatiei sanguine, Coenzima Q10 de la Biolemente ofera un ansamblu de antioxidanti si o combinatie de vitamine (A, E si Seleniu) ce favorizarea absorbia Coenzimei in organism. Studiile efectuate in Universitatea din Helsinki au arata ca lipsa antiotxidantilor in organism duce la secatuirea organismului de putere si de energie, cu efect direct asupra muschilor si implicit asupra circulatiei sanguine.


Ingredientele inactive 100% naturale de la Biolemente, precum uleiul de tarate din orez, lecitina din soia, ceara de albine si Coenzima Q10, reduc stresul oxidativ . Desi Coenzima Q10 este produsa de organism, odata cu inaintarea in varsta cantitatea scade. Femeile peste 40 de ani sunt cele mai expuse la aparitia varicelor, dar majoritatea medicilor dau o incidenta de aparitie a bolii varicoase si la femeile cu varste intre 20-40 de ani, datorita pantofilor cu toc si a unui stil de viata stresant in aceasta perioada din viata. Unul dintre cele mai importante aspecte ale capsulelor de Coenzima Q 10 este acela ca are rol detoxifiant, purificator al organimului, nu contine zahar, ceea ce duce la eliminare naturala a toxinelor din sange si favorizeaza reducerea efectelor bolii varicoase.


Capsulele e Coenzima Q10 nu contin zahar, un aspect foarte important pentru ca, desi exista mitul ca nu este nici o legatura intre colesterol si consumul de zahar, de fapt si zaharul ingroasa sangele, nu numai consumul de grasimi. Zaharul creste producerea de triglicerile care se absorb in sange si se transforma in grasimi, care ingroasa sangele, acesta find dusmanul numarul 1 in aparitia varicelor.


Complexul 100% natural al capsulelor de Coenzima Q10 de la Bio Elemente imbunatateste circulatia sanguina si detoxifica organismul, atenuand aspectul neplacut al varicelor, facand din aceste capsule remediul naturist cel mai avantajos pentru doamne si domnisoare. Consumul recomandat de Coenzima Q10 este de 2-3 capsule moi pe zi alaturi de un consum de minimum 2 litri de apa pe zi, care va incetini dezvoltarea bolii varicoase dar si procesul de imbatranire al pielii, prin cresterea duratei de viata a celulelor corpului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.