Setari Cookie-uri

Remediile naturiste ajuta la tratarea varicelor

Varicele reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale venelor, pe care doamnele si domnisoarele le considera inestetice, dar si dureroase. Inainte de aparitia inestetica a vinisoarelor pe picioare, simptomele bolii varicoase sunt reprezentate de cele mai multe ori de oboseala a picioarelor si senzatia de greutate. Majoritatea femeilor se tem de metodele medicale ce trateaza sau incetinesc avansarea varicelor. Exista insa si remedii naturiste pentru prevenirea acestora, cel mai important dintre ele avand la baza Coenzima Q10.

Asa ca domanelor nu va speriati, varicele nu inseamna intotdeauna bisturiu, pentru ca natura si proprietatile Coenzimei Q10 ne stau la dispozitie si ne ajuta sa ramanem frumoase si cel mai important, sanatoase. Pentru ca romancele au picioare frumoase!


Bio Elemente este un magazin online de suplimente nutritive 100% naturale pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Gama diversificata de produse naturale disponibila pe site este recomandata tuturor categoriilor de persoane, celor care doresc sa aiba o sanatate de fier. Astfel, fie ca vorbim despre detoxifiere, imunitate, preventie, energie sau slabire, in magazinul online Bio Elemente veti gasi produse 100% naturale, suplimente nutritive pentru intreaga familie.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.