Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in aprilie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Berbec

Horoscopul Sanatatii aduce pentru nativii Berbec vesti bune in special din a doua jumatate a lunii aprilie 2012.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie In prima jumatate a lunii nativii Berbec inca mai resimt mici probleme de sanatate, probleme care au tot aparut din toamna anului trecut. Din fericire insa Marte isi incepe drumul drept in casa nativilor Berbec, ceea ce face ca a doua jumatate a lunii aprilie sa fie una mai buna, probelemele de sanatate se amelioreaza, iar starea psihica devine mai buna.

Daca nativii Berbec au fost “ascultatori” si au urmat in ultimile luni indicatiile medicului, atunci a doua jumatate a lunii aprilie va fi una energizanta, tonica, cu multa putere de munca si rezistenta la stres si boli.

Citește și:

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Taur

Horoscopul sanatatii pentru nativii Taur se anunta a fi in luna aprilie destul de pozitiv, insa parca e loc de mai bine.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Taur Desi nu sunt aspectate clar anumite boli sau disfunctii, totusi nativii din zodia Taur trec pe la medic in aceasta luna. Fie este vorba de consultul de rutina, fie este vorba despre afectiuni mai vechi cu care nativii Taur s-au hotarat sa merga la doctor. In tot cazul, vizita medicului le va aduce mult bine.

In alta ordine de idei se pare ca aceasta luna este decisiva pentru nativii din zodia Taur in anumite privinte, in sensul ca se hotarasc sa faca schimbari in stilul lor de viata, sa ia anumite masuri ori pur si simplu sa nu mai ignore unele aspecte de sanatate.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.