Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in aprilie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Din punct de vedere psihic energia nativilor din zodia Taur este buna, insa nu excelenta. Sunt sensibili, resimt nemultumiri chiar daca nu au motive clare si au nevoie de prieteni si/sau familie pentru a se simti in largul lor.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Gemeni

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Gemeni Gemenii sunt bine aspectati din punct de vedere al Horoscopului Sanatatii. Firi senine, optimiste, nativii din zodia Gemeni se bucura in luna aprilie de splendoarea primaverii si doar bolile de sezon le pot face probleme. Altfel, au o energie debordanta, o buna rezistenta la stres si boli.

Moral nativii din zodia Gemeni sunt veseli, optimisti, plini de energie si toata aceasta energie ii ajuta si pe plan fizic, desigur. Atentie la excesele alimentare, in special in preajma Sarbatorilor Pascale pentru ca exista riscul intoxicatiilor sau... a kilogramelor in plus.

Citește și:

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Rac

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Rac Nativii din zodia Rac prezinta un Horoscop al Sanatatii si “roz” si “gri”. Mai exact pe plan fizic se pare ca unele afectiuni mai vechi trebuie acum reinvestigate, insa totodata investigarea si tratarea rezultatelor aflate duce spre o ameliorare a starii de sanatate spre finalul lunii aprilie.

Este indicat ca in aceasta luna nativii din zodia Rac sa mearga la medic daca simt ca ceva nu este in regula pentru ca au sanse mari de ameliorare, indiferent ca este vorba de o afectiune sistemica sau una stomatologica de exemplu.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.