Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in aprilie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Pe plan psihic nativii din zodia Rac sunt sensibili in luna aprilie, prezinta urcusuri si coborasuri ale starii psihice, au nevoie de familie si prieteni pentru a-si regasi echilibrul. Insa fruntea sus, se anunta luni de vara bune din punct de vedere al sanatatii.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Leu

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Fecioara

Horoscopul Sanatatii pentru nativii din zodia Leu se anunta bun in luna aprilie 2012. Nativii Leu au energie, prezinta o rezistenta buna la stres si boli, iar din punct de vedere al moralului sunt foarte tonici si activi.

Atentie insa spre finalul lunii aprilie cand se pot accentua unele afectiuni latente sau unele slabiciuni se pot transforma in boala. Nu va neglijati sanatatea in aceasta perioada a lunii.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Fecioara

Horoscopul Sanatatii pentru nativii din zodia Fecioara ii indeamna pe acestia la atentie, precautie si preventie. Toate acestea pentru ca in luna aprilie astrele nu le vor ierta nicio greseala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.