Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in aprilie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Balanta Prin urmare nativii din zodia Fecioara trebuie sa fie atenti la ce mananca, cum dorm, ce beau, la sedentarism, la obiectele pe care le manuiesc si chiar la zonele in care merg pentru ca sunt predispusi la boli de la cele contagioase pana la cele rezultate in urma accidentelor.

Pe plan psihic nativii din zodia Fecioara sunt tonici, veseli, usor sensibili la stres, insa cu forta de munca si optimisti.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Balanta

Nativii din zodia Balanta trebuie sa fie “atenti cu sanatatea precum cu un ou moale”.

Aceasta nu neaprata ca astrele anunta pericole in luna aprilie din punct de vedere al sanatatii, ci mai mult pentru ca astrele nu le vor ierta nici cele mai mici greseli in acest sens.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Balanta Prin urmare se recomanda nativilor din zodia Balanta sa fie atenti la preparatele consumate, la stil de viata, odihna, dar si la reactiile lor fata de ceilalti, mai pe scurt sa incerce sa nu se enerveze din orice.

Citește și:

Astrele recomanda nativilor Balanta sa se odihneasca mai mult si sa fie mai atenti la stilul de viata. Pe plan psihic variaza zielel tensionate cu cele vesele. Cu cat nativul din zodia balanta este mai detasat, cu atat zilele sale “bune” vor fi mai numeroase.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.