Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in aprilie pentru fiecare zodie

Horoscop lunar: In luna aprilie 2012 astrele anunta vesti bune cu privire la sanatate pentru majoritatea zodiilor, insa recomanda totodata prudenta. Cititi Horoscopul Sanatatii in luna Aprilie pentru fiecare zodie.

Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Scorpion

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Scorpion

Horoscopul lunii aprilie pune “en garde” aproape toate zodiile. Astfel ca nici nativii din zodia Scorpion nu fac o exceptie.

Desi astrele nu anunta mari probleme de sanatate sau riscuri, totusi este recomandat ca nativii din zodia Scorpion sa fie atenti la stilul de viata si sa treaca pe la medic pentru analizele de rutina. Aceasta din urma pentru ca s-ar putea sa afle ceva, asadar mai bine sa tratezi din pripa decat sa mergi la doctor cand este prea tarziu.

Din punct de vedere psuihic nativii din zodia Scorpion sunt bine aspectati, au nevoie insa de ceva mai multa motivatie pentru a-si desfasura cu spor activitatile. Cu alte cuvinte nativii din zodia Scorpion au nevoie sa iasa din monotonie, sa petreaca serile cu prietenii si sa cunoasca oameni noi pentru a-si redobandi echilibrul psihic.

Citește și:

Horoscopul Sanatatii in Aprilie pentru fiecare zodie: Sagetator Horoscopul Sanatatii in Aprilie: Sagetator

Horoscopul Sanatatii pentru nativii din zodia Sagetator se anunta unul foarte bun comparativ cu alte zodii. Luna aprilie este una destul de tonica, vestile rele se raresc, iar sanatatea fizica este “de fier”. Singurele situatii cu risc sunt cele din jurul Sarbatorilor Pascale cand se recomanda prudenta in privinta alimentatiei si alcoolului.

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.