Setari Cookie-uri

(P) Romania - Lider privind decesele prin boala de ficat

Romania este lider absolut in Uniunea Europeana la numarul persoanelor care mor anual din cauza bolilor cronice de ficat, cu o rata a mortalitatii de 53 de persoane la suta de mii de locuitori. Hepatita cronica si ciroza hepatica sunt printre cele mai cunoscute boli ale ficatului. De altfel, in Romania sunt aproximativ un milion de persoane infectate cu virusul hepatitei de tip C.

CAPSULELE ANGHINARE SI FRUNZE DE MASLIN sustin buna functionare a ficatului si vezicii biliare, ajuta mentinerea nivelului normal al colesterolului. Sunt recomandate in hepatite virale acute si cronice, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, ciroza incipienta, dischinezie biliara, hipercolesterolemie, dislipidemii, sindrom metabolic (hipertensiune asociata cu obezitate abdominala, rezistenta la insulina, toleranta scazuta la glucoza si dislipidemie), ateroscleroza, alergii, constipatie. Se recoamda administrea unei capsule de 3 ori pe zi, dupa masa, timp de 3 luni.

tratamente naturiste pentru bolile de ficat

CAPSULELE ARMURARIU CU GANODERMA au ca ingrediente fructe de armurariu, extract de fructe de armurariu standardizat in min. 85% silimarina si reishi (Ganoderma lucidum). Sunt recomandate in hepatite virale acute si cronice, insuficienta hepatica, intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci, medicamente), icter, steatoza hepatica, ciroza incipienta, oboseala cronica, perioada de convalescenta dupa hepatopatii. Se recomanda in doza de o capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa.

Citește și:

Complexul natural din plante medicinale CURATAREA FICATULUI are la baza fructe de armurariu, radacina de papadie, catina, lemn dulce, macese, fenicul, schinduf, sulfina, shitake miceliu, ciuperca de mesteacan, iasca si ulei esential de lamaie. Este recomandat pentru proprietatile hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxice, decongestive si antiinflamatoare hepatice, fiind un bun coleretic-colagog, hipocolesterolemiant si antioxidant in hepatite acute si cronice, intoxicatii hepatice, oboseala cronica si profilaxia bolilor ficatului la persoanele expuse substantelor hepatotoxice. Se consuma ca atare, in iaurt, cu suc de fructe sau miere, fara preparare termica.

Preocuparea permanenta pentru valorificarea traditiei in ceea ce priveste fitoterapia scos la lumina o reteta din traditia monahala romaneasca. Pentru realizarea acestui produs am folosit o tehnologie noua si speciala care prevede arderea plantelor medicinale intr-un cuptor de calcinare, utilizand o temperatura inalta intr-un spatiu ventilat. In urma calcinarii plantelor se obtine o pulbere sub forma de cenusa foarte bogata in minerale precum: fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier”, a adaugat dr. Carmen Nonn.

Citește și:

PULBEREA RUMEX CARBO a fost creata si utilizata cu succes, in manastire, pentru vindecarea hepatitei. Ingredientele care stau la baza pulberii carbonizate sunt: samburi de maslin, seminte de struguri, crengute de vita de vie, rostopasca si rizomi de stevia stanelor. Acest produs este recomandat in hepatite virale acute si cronice, congestie si insuficienta hepatica. Doza maxima este de 3g de pulbere calcinata (1 flacon) amestecat cu 1 lingura de miere de albine si se administraza o data la 3 zile.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.