Setari Cookie-uri

(P) Romania - Lider privind decesele prin boala de ficat

Romania este lider absolut in Uniunea Europeana la numarul persoanelor care mor anual din cauza bolilor cronice de ficat, cu o rata a mortalitatii de 53 de persoane la suta de mii de locuitori. Hepatita cronica si ciroza hepatica sunt printre cele mai cunoscute boli ale ficatului. De altfel, in Romania sunt aproximativ un milion de persoane infectate cu virusul hepatitei de tip C.

Administrarea sublinguala a plantelor medicinale sub forma de pulberi face ca substantele bioactive sa patrunda rapid in corp deoarece la acest nivel mucoasa este subtire si bogat vascularizata. FRUCTE DE ARMURARIU sub forma de pulbere se recomanda in caz de hepatita, ciroza, stari inflamatorii si insuficienta hepatica in doze de o lingurita de 3-4 ori pe zi.

tratamente naturiste afectiuni hepatice

De asemenea, RADACINA DE PAPADIE pulbere este foarte eficienta in hepatite, litiaza biliara si colecistopatii. Se recomanda ia inainte de masa cate o lingurita de pulbere, de 3-4 ori pe zi, umezita cu putina apa sau amestecata cu miere. Pentru eficienta maxima pulberea se tine sub limba 10-15 minute, apoi se inghite.

CEAIUL HEPATOCOL la punga si plic ce are in componenta frunze de boldo, rostopasca, fructe de armurariu, menta, sunatoare, radacina de cicoare, flori de galbenele si sulfina se poate utiliza datorita compozitiei sa complexe in tratarea hepatitei acute si cronice sau diskinezia biliara. Se recomanda 3-4 cani cu ceai pe zi timp de 2-3 luni.

Citește și:

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.