Setari Cookie-uri

Fara celulita si “colacei” cu ardei iute!

Jogging, sala de fitness, celulita, calorii, pe scurt, a venit sezonul cald si impreuna cu el si interesul nostru pentru diete si exercitii care sa ne ajute sa scapam de “colaceii” crescuti peste iarna.

Slabesti intre 2 si 4 kg pe luna

Acest supliment pe baza de ardei iute mareste cantitatea de calorii ce sunt consumate de catre corp intr-o zi, fara a fi nevoie de schimbari ale regimului alimentar sau un program de exercitii fizice. Pe masura ce corpul arde mai multe calorii, se pierde treptat dar sigur din greutate. In medie pe luna, slabesti intre 2kg si 4kg.

Inainte de a incepe luarea produsului, se recomanda masurarea dimensiunilor in centimetri, intrucat uneori arderea kilogramelor se manifesta in principal prin reducerea circumferintei taliei, soldurilor si coapselor.

NU consumati ardei iuti in cantitati industriale!

Desi ardeii iuti consumati in stare cruda maresc intr-adevar metabolismul, ei fac acest lucru numai pentru o perioada scurta de timp. Asadar, rezultatele care intr-adevar s-ar vedea, necesita consumarea unor cantitati enorme de ardei iute, care cel mai probabil ar dauna stomacului.

Citește și:

Chilliburner este suplimentul de slabit pe baza de ardei iute, care ajuta la consumarea semnificativa a caloriilor, insa fara a fi daunator sanatatii. Pentru a putea comanda produsele se poate accesa site-ul www.chilliburner.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.