Setari Cookie-uri

6 Alegeri simple care te intineresc cu 10 ani

Longevitatea nu este decisa doar de gene, ci si de modul in care noi alegem sa traim. Alegerea – o arma care ne poate fi de ajutor sau care ne poate rani.

gandire pozitiva

De unul singur este adesea greu sa iti formezi o valoare pozitiva asupra tuturor evenimentelor care ti se intampla, insa poti apela la specialisti sau poti cauta carti care te invata cum sa fii fericit cu tine si ce ai de facut pentru a-ti atinge telurile.

Si pentru a-ti oferi un prim pas spre schimbarea modului de a privi viata, iti recomand mai jos un video la care eu tin foarte mult si il consider foarte sugestiv.

Alege sa Dansezi

Dansul este o terapie dovedita in mii de ani privind existenta omului. Dansul este una dintre cele mai bune metode de autoeliberare, de relaxare, de detensionare si totodata o buna metoda de creatie, dar si de slabire, distractie, comnicare.

Luati-va prietenii si mergeti la dans, dansati macar o data pe saptamana, simtiti-va tineri, invatati familia voastra sa ramana deschisa in fata miscarii. Veti fi surprinsi de beneficiile dansului asupra sanatatii si starii de bine.

Citește și:

dans pentru buna dispozitie

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.