Setari Cookie-uri

7 Principii care iti intineresc creierul cu 10 ani

Antreneaza-ti mintea: Afla care sunt cele 7 principii pentru buna functionare a creierului. Creierul are si el nevoie de gimnastica. Un creier antrenat inseamna un tonus bun si multa vitalitate.

Sursa foto: shutterstock_2192297

André Vermeulen este speaker motivational si trainer international. S-a specializat in studiul creierului uman si ii ajuta pe oameni sa isi atinga potentialul maxim, sa gestioneze perioadele stresane din viata lor si sa isi dezvolte inteligenta emotionala. André Vermeulen a elaborat un set de reguli care sa ne ajuta sa ne mentimen in buna functionare activitatea creierului.

Sa aflam adevarul: Ce este inteligenta emotionala?

Neuro-Link este organizatia pe care André Vermeulen a fondat-o. Prin intermediul site-ului www.neuro-link.org putem sa facem un mic test prin care putem evalua cat de antrenat este creierul nostru. Antrenamentul creierului unei persoane are un impact asupra abilitatii sale de a invata, de a retine si de a se concentra. Principiile pentru creier recomandate de André Vermeulen ajuta enorm la prevenirea imbatranirii celulelor nervoase si la crestere dinamismului activitatii cerebrale. Tu cat de mult iti antrenezi creierul?

Citește și:

Creierul are nevoie de gimnastica: Bucura-te de Cele 7 principii pentru buna functionare a CREIERULUI!

7 principii care iti intineresc CREIERUL cu cel putin 10 ani

1. Fa sport. Misca-te. Danseaza, fa exercitii aerobice, joaca tenis, alearga, joaca fotbal. Fa exercitii care sa iti dezvolte abilitatile atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta. Acestea se numesc exercitii de lateralitate. De exemplu, cu mana stanga atinge-ti urechea dreapta, iar cu mana dreapta atinge-ti nasul. Apoi incearca sa repeti exercitiul invers si observa care este partea ta dominanta.

2. Bea 8 pahare de apa pe zi. André Vermeulen ca multi alti experti din domeniul sanatatii fizice si psihice, ne recomanda sa bem 8 pahare de apa pe zi. Iar aceasta nu este o optiune, ci o obligatie! Doar astfel, ne asiguram functionarea creierului la parametri optimi. Daca suntem stresati, trebuie sa crestem cantitatea de apa la 16 pahare pe zi. Aceasta pentru ca, dupa cum stiti, 90% din volumul creierului nostru este format din apa, care este principalul vehicul de transport pentru stimulii electrici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.