Setari Cookie-uri

6 Pericole de zi cu zi pentru sanii tai!

Sanii femeii sunt reprezentati de glandele mamare si tesutul din jurul acestora, tesut gras precum si tracturi fibroase care ii mentin fermi.

Pilulele contraceptive

Este indicat sa mergeti la medic daca doriti sa va protejati de sarcina prin metode hormonale, asa cum se intampla in cazul pilulelor contraceptive.

Este indicat sa cereti sfatul unui medic, sa efectuati cateva analize pentru a observa daca nu aveti deja vreun dezechilibru hormonal asimptomatic inca ce poate fi agravat de consumul pilulelor contraceptive, apoi sa urmati sfatul medicului in aceasta prvinta.

pilule contraceptive si sani

Sursa foto: shutterstock_10305793

Nu luati pilule contraceptive fara prescriptie medicala, dupa citirea unui articol pe internet, a unui mesaj de forum sau dupa indicatiile vreunei prietene. Sanatatea nu este o joaca.

Fumatul

Fumatul este deja considerat un “rau universal” pentru organism. Efectele fumatului sunt lente si pot fi accentuate de alti factori de risc: consumul de alcool, dieta inadecvata, lipsa somnului, stres, radiatii etc., toate acestea potentand efectele fumatului si scurtand timpul pana la aparitia bolilor.

Citește și:

fumatul produce cancer la san

Sursa foto: shutterstock_52242481

Fumatul predispune la cancer de san, dar si la alte tipuri de cancer. Ne referim aici inclusiv la fumatul pasiv. Cu cat varsta inceperii fumatului este mai mica, cu atat efectele sunt mai grave.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.