Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in Luna Septembrie 2012 rezerva pentru fiecare zodie previziuni destul de bune, astfel incat cea mai mare parte din zodii sunt avantajate ca sanatate la inceputul toameni.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012: Berbec

Horoscopul sanatatiii se anunta pozitiv pentru nativii Berbec in luna septembrie, iar prima jumatate a acestei luni este exceptionala pentru nativii Berbec.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie

Energia, pofta de viata, rezistenta la stres sunt cateva din beneficiile care ii ajuta pe Berbeci sa aiba o sanatate de fier pana pe 15 septembrie.

Nici a doua jumatate a lunii septembrie nu se anunta tocmai rea daca stim sa privim jumatatea plina a paharului. Desi va veti simti solicitati si mereu contra cronometru, totusi aveti suficienta energie sa faceti fata provocarilor.

Daca suferiti de anumite boli sau aveti simptome mai discrete sau mai importante care nu va dau pace, atunci in a doua jumatate a lunii spetembrie este cazul sa mergeti la doctor. Aceasta pentru ca astrele va favorizeaza si va ajuta sa nimeriti la locul potrivit, in momentul potrivit, la medicul potrivit pentru a va rezolva orice problema de sanatate.

Citește și:

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie Daca doriti sa conceptei un copil, luna septembrie este propice pentru nativii Berbec – desigur, ne referim la femei aici.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012: Taur

Horoscopul sanatatii pentru nativii din taur anunta si bune si rele in luna septembrie 2012. Desi inceputul lunii septembrie este un pic cu stangul din punct de vedere al sanatatii fizice si psihice, a doua jumatate a lunii aduce insa numai vesti bune.

Cum spuneam, prima jumatate a lunii septembrie aduce riscuri de accidente pentru nativii Taur, asadar va recomandam prudenta in tot ceea ce faceti: aveti grija cum manevrati ustensilele de bucatarie sau de munca, atentie cand conduceti, uitati-va bine pe unde mergeti si aveti grija ce beti si ce mancati.

Foto Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.