Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in Luna Septembrie 2012 rezerva pentru fiecare zodie previziuni destul de bune, astfel incat cea mai mare parte din zodii sunt avantajate ca sanatate la inceputul toameni.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie Desi mici accidente pot sa apara, acestea nu va opresc din energie si din dorinta de a face sport, de a iesi din rutina. Energia fizica si psihica va sustine inclusiv pofta de drumetii.

A doua jumatate a lunii septembrie se anunta plina de energie, forta si rezistenta la stres pentru nativii Taur. Sunteti optimisti, veseli, iar organismul functioneza asa cum trebuie la inceputul toamnei.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012: Gemeni

Horoscopul sanatatii se anunta optimist si pentru nativii Gemeni, cu toate ca mici riscuri de sanatate exista in luna septembrie.

Astrele va asigura o energie debordanta, insa aceasta forma fizica si psihica va predispune la excese: va implicati in tot soiul de activitati care va pot suprasolicita si va pot obosi.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie Exista in luna septembrie si riscul unor boli acute, care trec repede – sau a unor mici accidente, care insa trec fara sechele.

Citește și:

Din punct de vedere psihic sunteti foarte bine aspectati, veseli si optimisti, asa cum va este si zodia de altfel.

Foto Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.