Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie

Horoscopul Sanatatii in Luna Septembrie 2012 rezerva pentru fiecare zodie previziuni destul de bune, astfel incat cea mai mare parte din zodii sunt avantajate ca sanatate la inceputul toameni.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012: Rac

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie Si pentru nativii Rac Horoscopul Sanatatii aduce previziuni bune, dar si unele delicate.

Desi sistemul imunitar al nativilor Rac nu nu functioneaza tocmai culminant, totusi aveti suficienta energie. Va doriti miscare, schimbare, parca organismul dumneavoastra se bucura ca a scapat de caldurile suparatoare si se poate bucura de sporturi in aer liber si miscare in natura.

Dati curs acestor dorinte interioare pentru ca miscarea este cea care va va proteja de boli in aceasta luna si va va mentine tonicitatea organismului.

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012 pentru fiecare zodie Starea psihica este una buna. Nativii Rac sunt rezistenti la stres, au multa energie, sunt curiosi si intreprinzatori. Daca va veti feri de accidente si nu veti face excese alimentare luna septembrie va fi una excelenta pentru voi din punct de vedere al sanatatii.

Citește și:

Horoscopul Sanatatii Septembrie 2012: Leu

Horoscopul sanatatii in luna septembrie 2012 se anunta bine aspectat.

Singura slabiciune care va poate perturba sanatatea este toleranta mare in fata ispitelor. Daca veti rezista sa nu faceti excese alimentare si sa nu va expuneti neexplicat in fata unor pericole, atunci luna septembrie se anunta excelenta pentru voi, mai ales din a doua jumatate.

Foto Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.