Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 8-14 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana nu aduce schimbari majore pentru marea majoritate a zodiilor, insa pentru unii nativi probleme mai vechi de sanatate, ignorate de-a lungul timpului, pot reveni acum in mod acut.

Horoscopul saptamanal al sanatatii

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii - Berbec

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Pentru nativii din zodia Berbec sanatatea in aceasta saptamana variaza in functie de modul in care acestia isi manageriaza energia. Vor fi discutii contradictorii cu mebrii familiei si cei din anturaj, discutii in care nu este cazul sa irositi prea multa energie. Daca totusi o veti face, probabil va veti simti epuizati, astenici. Pot sa apara dureri de cap cauzate atat de tensiunile interiore cat si de modificarile vremii si a presiunii atmosferice. Pot sa apara si alte probleme de sanatate declansate de tensiunile interioare si stres.

Atentie pentru cei care aveti afectiuni gastrice, suferinte cu stomacul sau intestinele, saptamana aceasta se pot acutiza unele probleme ale aparatului gastrointestinal.

Sfatul astrologului: fiti cumpatati cu energia dumneavoastra, pastrati-va calmul si dihniti-va corespunzator.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii – Taur

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Pentru nativii din zodia Taur nu se anunta modificari importante in starea de sanatate, insa Taurii pot fi solicitati in a ajuta un prieten pentru ca acesta prezinta probleme de sanatate. Este o mobilizare utila pentru ca readuce in prim plan nativilor Taur ideea ca trebuie sa mearga din cand in cand la medic si ca analizele medicale anuale ii pot scapa de multe neplaceri.

Nativii Taur au nevoie de mai multa odiha si de o schimbare a dietei: alimentele energizante ca legumele, fructele le sunt de mare ajutor in aceasta perioada. In ultimele saptamani v-ati secatuit depozitele enegetice si este cazul sa fiti mai ponderati in aceasta privinta.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.