Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 8-14 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana nu aduce schimbari majore pentru marea majoritate a zodiilor, insa pentru unii nativi probleme mai vechi de sanatate, ignorate de-a lungul timpului, pot reveni acum in mod acut.

Sunteti de asemenea predispusi la anemie si hipocalcemie, de aceea va recomndam sa va imbogatiti dieta cu iaurturi, branzeturi si mai multe alimente bogate in fier: legume verzi, carne de pui/peste, ficatei de pui etc.

Sfatul astrologului: odihniti-va mai mult si mancati sanatos.

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Horoscopul saptamanal al sanatatii – Gemeni

Nativii Gemeni trec printr-o perioda de incercari si obstacole la tot pasul atat in viata profesionala cat si personala, ceea ce ar putea sa le tulbure starea de sanatate si echilibrul interior.
Mici dezechilibre aparute pe fond de stres si tensiune le pot tulbura starea de bine in aceasta saptamana. Insa nu va temeti, astrele va sustin, astfel ca in ansamblu sanatatea dumneavoastra este una satisfacatoare. Daca nu exagerati cu alimentatia nesanatoasa si lipsa de odihna este posibil ca sanatatea sa nu va dea deloc de furca in aceasta saptamana.

Citește și:

Sfatul astrologului: pastrati-va calmul si optimismul.

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii - Rac

O saptamana excelenta din punct de vede al sanatatii pentru nativii Rac. Nu se anunta probleme impotante in sfera sanatatatii, insa aceasta veste buna nu trebuie sa va determine sa nu va mai luati tratamentele daca suferiti deja de vreo afectiune.

Sfatul astologului: fiti increzatori si evitati excesele alimentare.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.