Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 8-14 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana nu aduce schimbari majore pentru marea majoritate a zodiilor, insa pentru unii nativi probleme mai vechi de sanatate, ignorate de-a lungul timpului, pot reveni acum in mod acut.

Horoscopul saptamanal al sanatatii - Leu

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Horoscpul sanatatii in aceasta saptamana pentru nativii Leu este unul imprevizibil. Unii dintre ntivi sunt plini de energie, cu o imunitate “de fier” si deci o rezistenta crescut in fata bolilor.

In cazul altor nativi Leu conflictele duc la crearea unor situatii stresante care atrag mici afectiuni reactive la supararea si tensiunile interioare. Durerile de cap, manifestarile gastrointestinale si starea de oboseala reprezinta tulburari care pot necaji unii nativi Leu in saptamana aceasta.

Nu se intrevad probleme grave de sanatate, insa unele afectiuni mai vechi si ignorate de-a lungul timpului se pot acutiza in aceasta perioada.

Sfatul astrologului: evitati conflictele si adoptati terapii si practici antistres.

Horoscopul saptamanal al sanatatii – Fecioara

Un nou tranzit al lui Marte pentru nativii Fecioara poate avea influenta indirecta si asupra sanatatii.

Citește și:

Nativii Fecioara nu vor simti riguros aceste mici schimbari, insa sunt predispusi la suparare, depresie, astenie. Mici tulburari de sanatate datorate stresului pot sa ii supere pe nativii Fecioara in aceasta saptamana.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.