Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 8-14 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana nu aduce schimbari majore pentru marea majoritate a zodiilor, insa pentru unii nativi probleme mai vechi de sanatate, ignorate de-a lungul timpului, pot reveni acum in mod acut.

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Nu se intrevad riscuri majore in privinta sanatatii, asadar o conduita de viata sanatoasa ii va salva din fata micilor obstacole.

Sfatul astrologului: odihniti-va mai mult si gasiti activitati distractive care sa va reenergizeze psihic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii – Balanta

Nativii din zodia Balanta sunt foarte energici in aceasta saptamana si au o pofta nebuna de a face miscare, chiar daca sportul nu reprezinta tocmai pasiunea lor forte.

Interesul spre o alimentatie snatoasa creste si mai mult in aceasta saptamana pentru nativii Balanta. Asadar toate aceste alegeri bune pe care le fac acesti nativi nu fac decat sa le aduca un plus de voie buna si de sanatate.

Concluzionand, spre deosebire de alte zodii, sanatatea nativilor Balanta se imbunatateste in aceasta saptamana.

Sfatul astrologului: dati curs initiativelor de a face miscare si de a va hrani sanatos.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii – Scorpion

horoscop saptamanal sanatate pentru fiecare zodie Pentru nativii din zodia Scorpion se anunta o saptamana tensionata, ceea ce poate duce la apartia unor tulburari pe fond de stres: dureri de cap, stare de oboseala, manifestari gastrointestinale, insomnii etc.

Nu sunt afectiuni grave dar le tulbura usor starea de bine a nativior. Atentie la afectiunile de sezon precum racelile, alegiile, astmul – se pot activa in aceasta saptamana.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.