Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in saptamana 15-21 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana aduce vesti mai bune decat in perioada precedenta pentru marea majoritate a zodiilor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec se bucura de o saptamana echilibrata din punct de vedere al sanatatii. Se odihneasc mai mult si mai bine, dorm mai bine, organismul se reface mai usor.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie/ astrologie

Riscul bolilor de sezon este minim, astfel ca exista o posibilitate discreta de a suferi de dureri de cap sau raceli.

Pentru cei care sufera deja de o boala se va simti o ameliorare in aceasta saptamana.

Din punct de vedere al sanatatii psihice exista o serie de tensiuni care pot fi generate de mediul familial sau de lucru. De aceea este recomandat sa va pastrati calmul si eventual sa gasiti tehnicile de relaxare care au un bun efect pentru dumneavoastra.

Sfatul astrologului: relaxati-va in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie/ astrologie Se anunta o saptamana foarte buna pentru nativii Taur atat din punct de vedere al sanatatii cat si pe plan spiritual.

Citește și:

Nativii Taur au energie in aceasta saptamana si o imunitate buna care ii ajuta sa reziste in fata bolilor. Chiar daca o mica raceala de sezon este posibil sa le tulbure putin echilibrul, totusi vor trece foarte usor peste o astfel de afectiune.

In cazul nativilor Taur deja diagnosticati cu anumite boli aceasta saptamana este una tonifianta, manifestarile bolilor deja existente se reduc si exista chiar sansa de vindecare.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.