Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in saptamana 15-21 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana aduce vesti mai bune decat in perioada precedenta pentru marea majoritate a zodiilor.

Nu ezitati sa incepti terapii noi in aceasta saptamana pentru ca o serie de blocaje astrologice dispar din zodia dumneavoastra.

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie/ astrologie Psihic aveti un tonus bun, insa va este greu sa va organizati tocmai pentru ca sunteti foarte inspirati in aceasta saptamana si aveti atat de multe idei incat va este greu sa le prioritizati.

Sfatul astrologului: mizati pe terapiile naturiste.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni aceasta saptamana este ideala pentru conceptie. Daca va doriti un copil de multa vreme, in aceasta saptamana astrele va sporesc fertilitatea si libidoul, astfel ca sansa unei sarcini este foarte mare!

Astrele va sustin si sanatatea fizica in aceasta saptamana, nu apar riscuri importante de imbolnavire, insa atragem atentia asupra unor afectiuni mai vechi. Daca v-ati neglijat unele simptome in speranta ca vor trece sau ati amanat sa urmati un tratament, este momentul sa va reevaluati starea de sanatate. Bolile reumatice, pulmonare sau cardiovasculare va pot da batai de cap in aceasta saptamana.

Citește și:

Psihic aveti un tonus bun si reztitati cu usurinta in fata stresului de zi cu zi.

Sfatul astrologului: Daca doriti sa concepeti un copil, acum este momentul!

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie/ astrologie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru nativii Rac aceasta saptamana este incarcata de responsabilitati, de dorinte, de energie astfel ca sunt supusi suprasolicitarii. Se pot simti cuprinsi de oboseala sau le poate scadea usor imunitatea, expunandu-i la infectiile de sezon: raceli, sinuzite, rinite etc.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.