Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii in saptamana 15-21 octombrie

Horoscopul sanatatii in aceasta saptamana aduce vesti mai bune decat in perioada precedenta pentru marea majoritate a zodiilor.

Din punct de vedere psihic nativii Rac au energie si sunt optimisti, astfel ca se anunta o saptamana activa.

Sfatul astrologului: puneti-va pe hartie gandurile si incercati sa va organizati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

horoscpul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie/ astrologie Este o saptamana in care va orientati spre propriile placeri, dorinte, probleme. Sunteti egocentrici in aceasta saptamana si acest comportoment va ajuta sa fiti mai atenti cu propria sanatate, sa va reevaluati problemele deja existente si sa luati masurile necesare de preventie si/sau tratament.

Psihic aveti un tonus bun, dar cei din jurul dumneavoastra s-ar putea simti neglijati, astfel ca o serie de tensiuni interioare pot sa apara in aceasta saptamana. Lasati-va condusi de intuitie, astrele va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Sfatul astrologului: lasati-va condusi de intuitie si problemele se vor rezolva mai usor.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru nativii Fecioara nu se produc schimbari majore in zona sanatatii. Daca suferiti deja de o boala, manifestarile continua ca si pana acum, riscul pentru noi afectiuni este mic, probabil micile infectii respiratorii de sezon va pot “da de furca”.

Ceea ce este de luat in seama consta in faptul ca exista posibiitatea sa va bucurati de o sanatate mai buna daca faceti alegerile potrivite.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.