Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 5-11 Noiembrie

Astrele ne atrag atentia in aceasta saptamana asupra propriei persoane, asupra propriei dezvoltari si stari de sanatate. Poate ca nu suntem neaparat amenintati de boli, dar cu siguranta ar trebui sa ne reevaluam stilul de viata. Ne asteapta schimbari importante de vreme care ne pot zdruncina sistemul imunitar. De aceea trebuie sa ne ajutam corpul, sa il pregatim pentru a-si mentine sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Nativii Rac trec printr-o saptamana meditativa, cu multe ganduri care le pot da insomnii, ba unii dintre nativi pot recurge la odihna activa, fiindca au nevoie sa gaseasca o serie de solutii care sa le aduca linistea sufleteasca.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Starea de sanatate nu este cea mai buna in aceasta saptamana. Sunt predispusi la infectii, inflamatii, iar micile accidente nu sunt excluse: accidente vasculare care afecteaza vasele periferice, risc de taieturi si alte accidente sangerande. Mare atentie la modul in care manevrati obiectele casnice si de la locul de munca.

Organismul trasmite o serie de semne nativilor Rac in aceasta saptamana si ar fie bine ca aceste semne sa nu fie ignorate. Dati atentie oricarui simptom si mergeti neaprat la medic, mai ales daca va stiti cu o afectiune cronica al carei tratament l-ati urmat cu superficialitate.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Atentie la excesele de orice fel: sa nu va odihniti suficient, sa ridicati greutati, sa consumati alimente interzise – o serie de comportamente irationale cu consecinte imediate asupra starii de sanatate.

Mai mult decat in cazul altor nativi, in cazul celor nascuti in zodia Rac saptamana aceasta vestile roiesc in jurul sanatatii.

Sfatul astorlogului: respectati cu strictete indicatiile medicale si nu neglijati niciun simptom.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In aceasta saptamana Nativii Leu simt o incercare de nemultumire in camin sau relatia intima, ceea ce le confera o stare de stres si neliniste ce le zdruncina echilinbrul interior.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.