Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 5-11 Noiembrie

Astrele ne atrag atentia in aceasta saptamana asupra propriei persoane, asupra propriei dezvoltari si stari de sanatate. Poate ca nu suntem neaparat amenintati de boli, dar cu siguranta ar trebui sa ne reevaluam stilul de viata. Ne asteapta schimbari importante de vreme care ne pot zdruncina sistemul imunitar. De aceea trebuie sa ne ajutam corpul, sa il pregatim pentru a-si mentine sanatatea.

Nativii Leu se vor vedea in fata unor schimbari necesare pe care nu le pot evita si care nu le aduc decat nemulturmiri. Nativii devin astfel iritati, enervati, pot prezenta insomnii si acumuleaza o serie de tensiuni interioare care pot duce si la scaderea imunitatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Se creeaza astfel un cerc vicios care necesita un efort in schimbarea stilului de viata din partea nativilor Leu. Sunt indicate exercitiile fizice, eventual un regim alimentar si medicamentos cu rol de intarire a imunitatii si energizare.

Pentru nativii Leu care iau aceasta cale a preventiei saptamana nu le va aduce afectiuni importante. In caz contrar insa bolile de sezon si stresul pot caracteriza starea de sanatate a acestor nativi.

Sfatul astrologului: luati decizii bune in stilul de viata. Mergeti la sala, mancati corect, dormiti suficient.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru nativii Fecioara saptamana este obisnuita din punct de vedere al sanatatii. Desi probleme exista, acestea nu sunt iesite din comun, iar nativii Fecioara sunt adaptati stresului cotidian.

Citește și:

Este posibil ca in cateva seri din aceasta saptamana, in special dupa ziua de 8 noiembrie, nativii Fecioara sa sufere insomnii.

Pe plan fizic nativii se bucura de o sanatate de fier, cu o rezistenta crescuta in fata infectiilor si bolilor de sezon.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.