Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 12-18 Noiembrie

Se anunta o saptamana destul de buna din punct de vedere al sanatatii, insa atentie la micile surprize neplacute la care unii nativi sunt predispusi astral.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec saptamana se anunta fara prea mult suspans in zona sanatatii.

Fizic aveti o rezistenta buna si bolile nu va fac probleme, nici macar cele cronice.

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Probleme apar insa in sfera echilibrului psihic. Sunteti foarte tensionati, nemultumiti, putand avea dispozitii depresive sau anxioase. Evenimentele acestei saptamani par sa va tulbure echilibrul interior, va predispun la excese de orice fel, iar rezistenta voastra la stres in aceasta saptamana este precara.

Este recomandat sa evitati excesele, sa fiti atenti la vicii, sa nu fumati prea mult, sa nu consumati prea mult alcool, sa nu ratati orele de somn etc.

Sfatul astrologului: ganditi pozitiv.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti. Pentru nativii Taur saptamana aceasta este presarata cu vesti bune, dar si rele.

Citește și:

Taurii simt nemultumiri in aceasta saptamana, unele dintre acestea determinandu-i sa ia atitudine si sa faca schimbari majore in viata lor, in relatiile lor si poate chiar in stilul lor de viata.

Astfel ca tensiunile interioare sunt intens resimtitie in aceasta saptamana, Taurii pot fi stresati, agitati, nervosi sau chiar depresivi, revoltati si pot suferi unele atacuri nervoase sau insomnii.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.