Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 12-18 Noiembrie

Se anunta o saptamana destul de buna din punct de vedere al sanatatii, insa atentie la micile surprize neplacute la care unii nativi sunt predispusi astral.

Fizic nativii Taur sunt ceva mai bine aspctati astral, se resimt insa urmarile tensiunilor psihice: oboseala, lipsa energiei, accentuarea unor boli sensibile nervos, ca gastrita, ulcerul, tulburari endocrine.

Din fericire insa aceaste solicitari ale saptamanii nu fac decat sa ii determine pe nativii Taur sa faca schimbari importante pentru viata lor, schimbari care in viitor le vor aduce beneficii.

Sfatul astrologului: fiti sinceri cu voi insiva in aceasta saptamana.

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Casa a 6-a va fi locuita de 5 planete, astfel ca pentru nativii Gemeni sanatatea ocupa un loc important in aceasta saptamana.

Nu sunt indicate in aceasta saptamana manevrele invazive, care presupun o agresiune asupra unor organe, tesuturi. Exista risc de reactii adverse la anestezice si risc important de infectii.

Citește și:

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti. Este indicat astfel sa se evite orice operatie, interventie stomatologica, injectie, punctie etc.

O atentie deosebita atragem si in zona afectiunilor respiratorii. Nativii Gemeni sunt dispusi la raceli, rinite, sinuzite sau la agravarea unor boli ale cailor respiratorii superioare deja existente.

Atentie si pentru femeile Gemeni, caci exista un risc major pentru bolile endocrine sau suferinte ginecologice. Daca au existat simptome ignorate pana acum, este indicat ca nativele Gemeni sa consulte cat mai curand un medic.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.