Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 12-18 Noiembrie

Se anunta o saptamana destul de buna din punct de vedere al sanatatii, insa atentie la micile surprize neplacute la care unii nativi sunt predispusi astral.

Sfatul astrologului: mergeti la medic pentru o evaluare generala a starii de sanatate.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Daca saptamana trecuta nu a fost una foarte buna pentru nativii Rac din punct de vedere al sanatatii, saptamana aceasta insa se intrevad ameliorari ale starii de sanatate si o imbunatatire a functiilor sistemului imunitar.

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti.

Nativii Rac se simt astfel mai bine saptamana aceasta, au mai multa energie, sunt mai activi si mai rezistenti in fata stresului.

Atragem atentia asupra bolilor digestive, ale colonului si ale articulatiilor.

Din punct de vedere psihic, nativii Rac sunt tulburati de o serie de evenimente astrale, insa rezultatele acestor tulburari si rascoliri sunt unele foarte bune. Nativii Rac vor gasi solutia unor probleme mai vechi, care ii framantau de multa vreme, astfel incat nativii Rac reusesc in aceasta saptamana sa fie mult mai echilibrati din punct de vedere psihic.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu ascultati de sfaturile celor din jur, ci de propria intuitie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

astrologie: horoscopul saptamanal al sanatatii pentu toate zodiile: nativi Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti. Pentru nativii Leu se anunta o saptamana in care problemele reumatismale si ale aparatului locomotor le ridica serioase nemultumiri.

Durerile osoase, oboseala musculara, durerile articolare si toate aceste afectari ale sistemului locomotor nu apar deodata, ci pe seama unor carente mai vechi de minerale si vitamine ori pe seama unor eforturi exagerate. Este indicat sa va schimbati alimentatia, sa alegeti alimentele sanatoase si eventual sa administrati o serie de suplimente alimentare bogate in calciu si vitamina D.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.