Setari Cookie-uri

Ghidul alimentatiei pentru anotimpul rece

Alimentatia reprezinta elementul de baza in mentinerea sanatatii fizice si psihice.

Sfecla rosie, una din legumele preferate iarna

Consumul de suc proaspat de sfecla rosie in timpul sezonului rece creste rezistenta organismului la infectiile respiratorii, avand si efect depurativ si diuretic. Impreuna cu sucul de varza, telina si morcov, sucul de sfecla rosie este un bun protector anti-tumoral.

Lintea si fasolea, cele mai frecvente legume care provoaca intoleranta alimentara

Lintea, fasolea, mazarea si orezul au continut scazut de grasimi, dar sunt bogate in proteine, carbohidrati si fibre, ceea ce le recomanda consumului in sezonul rece. Cu toate acestea, in urma statisticilor efectuate de York Test Romania s-a constatat faptul ca lintea si fasolea sunt cele mai frecvente legume responsabile pentru aparitia intolerantei alimentare.

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.