Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana aceasta

Se anunta o saptamana cu multe schimbari, cu situatii ce necesita noi solutii, mai bune si mai practice. O saptamana in care sanatatea variaza de la zodie la zodie, cu riscuri, dar si vesti bune.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru nativii Berbec aceasta saptamana aduce multe schimbari si in planul sanatatii. Nativii Berbec invata in aceasta saptamana sa aiba mai multa grija de ei, descopera ca neglijenta le aduce numai probleme, motiv pentru care acestia fac schimbari in stilul de viata.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Alegerile nativilor Berbec se schimba in mai bine.

Astfel ca aveti mai multa initiativa pentru a alege o activitate sportiva sau pentru a face miscare, va integrati intr-un colectiv nou, un colectiv vesel care va indeamna la o viata mai sanatoasa.

Desi in plan fizic astrele nu atrag atentia asupra unei patologii, totusi in plan psihic sunteti suprasolicitati, epuizati, cu multe griji care atrag dupa sine stresul. Stari de criza, de neliniste, poate chiar de angoasa sunt resimtite de nativii Berbec, iar starile depresive le pot da de furca.

Citește și:

Insa viitorul nu este chiar atat de sumbru, asadar ramaneti in preajma prietenilor si mentineti-va moralul sus.

Sfatul astrologului: fiti dinamic si acceptati schimbarile din viata dumneavoastra.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Pentru nativii Taur aceasta saptamana este una complicata, incarcata de tensiuni, dar si de putere de interpretare, luciditate si capacitate de a rezista in fata stresului.

In aceasta saptamana exista o incarcatura astrala care aduce riscuri, de aceea este indicat ca nativii Taur sa nu ia decizii in privinta sanatatii.

O serie de probleme mai vechi ii tulbura in aceasta saptamana, nu neaparat prin simptome evidente, cat prin griji care ii nelinistesc.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.