Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana aceasta

Se anunta o saptamana cu multe schimbari, cu situatii ce necesita noi solutii, mai bune si mai practice. O saptamana in care sanatatea variaza de la zodie la zodie, cu riscuri, dar si vesti bune.

Este indicat sa nu faceti niciun exces si sa manauiti cu atentie obiectele acasa sau la locul de munca.

Sfatul astrologului: nu va suprasolicitati in aceasta saptamana.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana aceasta aduce vesti bune pentru nativii Gemeni in privinta sanatatii. Sunt energici si au o rezistenta buna in fata bolilor, imunitatea functioneaza optim, astfel ca bolile ii cam ocolesc pe acesti nativi.

Saptamana aduce insa si mici riscuri in privinta organelor din zona abdomenului inferior. Fie apar secretii inadecvate la femei sau afectiuni genitale, fie in cazul barbatilor poate fi vorba de o afectiune urinara sau prostatica. In tot cazul, este indicat sa cereti parerea mai multor medici pentru ca saptamana aduce riscuri in privinta unui tratament nepotrivit.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Psihic nativii Gemeni sunt bine aspectati, au energie si rezista in fata stresului, cu un optimism ce le caracterizeaza zodia.

Citește și:

Sfatul astrologului: acceptati doar tratamentul cu care va simtiti bine.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pe harta astrologica a nativilor Rac se intrevad o serie de evenimente astrale care rascolesc si tulbura starea interioara a nativilor, linistea acestora, sentimentele si multumirea.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.