Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana aceasta

Se anunta o saptamana cu multe schimbari, cu situatii ce necesita noi solutii, mai bune si mai practice. O saptamana in care sanatatea variaza de la zodie la zodie, cu riscuri, dar si vesti bune.

Cei nascuti in zodia Rac trec de cateva saptamani printr-o perioada rascolitoare a sufletului, cu multe tensiuni si nemultumiri, cu indoieli si griji, unele dintre acestea poate chiar fara un motiv anume. Astfel ca starea interioara a celor nascuti in zodia Rac este una vulnerabila, de aceea astrele sugereaza sa nu va grabiti in a trage concluzii, sa aveti rabdare sa ii ascultati si pe ceilalti si sa ii tratati cu mult calm.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Aceste evenimente prezinta un ecou si in planul sanatatii fizice. Toate organele sensibile la stres si depresie riposteaza, astfel ca va puteti simti obositi, puteti descoperi probleme hepatice, va puteti imbolnavi prin scaderea imunitatii pe fond de stres.

Sfatul astrologului: nu uitati ca cei dragi va iubesc si ii aveti intotdeauna alaturi pentru sprijin in perioadele mai dificile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru cei nascuti in zodia Leului aceasta saptamana este una solicitanta si nativii constata ca este nevoie de mult efort pentru a realiza responsabilitatile.

Citește și:

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Starea de sanatate trebuie sa va sustina in toate planurile pe care le aveti, asadar este indicat sa nu va neglijati alimentatia, greutatea, somnul si programul de miscare. Toate aceste mici precautii va vor ajuta sa va mentineti tonusul de zi cu zi intr-o perioada in care “nu aveti timp” pentru a va imbolnavi.

Din punct de vedere psihic sunteti tensionati, insa aveti o buna rezistenta la stres si reusiti sa rezolvati problemele care va afecteaza pe plan psihic.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.