Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana aceasta

Se anunta o saptamana cu multe schimbari, cu situatii ce necesita noi solutii, mai bune si mai practice. O saptamana in care sanatatea variaza de la zodie la zodie, cu riscuri, dar si vesti bune.

Sfatul astrologului: nu amanati rezolvarea problemelor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Daca saptamana trecuta lasa loc de mai bine pentru cei nascuti in zodia Fecioara, aceasta saptamana insa se anunta mult mai buna pe planul sanatatii.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Nativii Fecioara prezinta o energie fizica si intelectuala debordanta, au o rezistenta de fier in fata stresului, pe scurt am putea spune ca este greu de obosit un nativ Fecioara in aceasta saptamana.

Sunteti vigilenti, energici, lucizi si starea sistemului imunitar este foarte buna. Bolile va ocolesc si va bucurati de o stare fizica si psihica excelenta care sa va sustina toate eforturile in celelelalte planuri ale vietii.

Sfatul astrologului: nu va intristati daca nu vi se indeplinesc toate dorintele.

horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

O saptamana “stufoasa”, inacrcata pentru nativii Balanta. Multe evenimente si griji le tulbura starea interioara a nativilor, insa cei nascuti in zodia Balanta au o calitate astrala importanta: sunt puternici si nu renunta niciodata sa lupte pentru ceea ce isi doresc, pentru solutii mai bune, ocrotindu-si interesele si pe cei dragi.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.