Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 10-16 Decembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa care va pune “ca pe Jar” nativii din majoritatea zodiilor, astfel ca planul psihic va fi intens zdruncinat pentru unii dintre dumneavoastra. Din fericire vestile privind sanatatea fizica sunt bune si incurajatoare. Va invitam sa cititi mai jos predispozitiile astrale pentru fiecare zodie privind sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru cei nascuti in zoadia Berbec se anunta o saptamana intensa, plina de evenimente care vor avea ecou in plan emotional si psihic.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
O serie de griji va tulbura echilibrul interior in aceasta saptamana mai ales ca aceste griji nu par sa aiba rezolvare rapida, ci pe termen lung, insemnand ca trebuie sa va adaptati situatiei sau sa schimbati ceva, poate ceva important, in viata voastra.

Fizic sunteti bine aspectati ca sanatate, insa recomandam prudenta in privinta alimentatiei, caci sistemul digestiv este sensibilizat in aceasta perioada. Aveti o imunitate buna care va ajuta sa va mentineti sanatatea generala si sa ocoliti bolile de sezon.

Sfarsitul saptamanii se anunta insa plin de entuziasm si de vesti bune, astfel ca tonusul psihic va fi unul foarte bun, veti uita de probleme si sa veti petrece cu incantare weekendul ce vine.

Citește și:

Sfatul astrologului: Nu faceti excese alimentare.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Saptamana cuprinsa intre 10 si 16 decembrie este pentru nativii Taur o saptamana importanta, de curatenie in viata persoanala, dar si in cercul de prieteni.

Situatii fara precedent ii provoaca pe nativii Taur sa isi valorifice calitatile intelectuale si nu numai, insa acestia se bucura de un tonus psihic foarte bun, rezista excelent la stres si se adapteaza usor.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.