Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 10-16 Decembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa care va pune “ca pe Jar” nativii din majoritatea zodiilor, astfel ca planul psihic va fi intens zdruncinat pentru unii dintre dumneavoastra. Din fericire vestile privind sanatatea fizica sunt bune si incurajatoare. Va invitam sa cititi mai jos predispozitiile astrale pentru fiecare zodie privind sanatatea.

Din punct de vedere fizic aveti un sistem imunitar puernic care va fereste de bolile de sezon. Atentie insa la micile accidente casnice, caci exista un risc in aceasta saptamana la manevrarea obiectelor.

Sfatul astrologului: Odihniti-va suficient.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni se bucura de o saptamana importanta care desi ii provoaca si le aduce o serie de blocaje, totusi nativii reusesc sa gaseasca solutiile cele mai bune si rapide.

Au astfel un tonus psihic excelent, gandesc bine, lucid si repede. Au un echilibru interior puternic, greu de zdruncinat prin evenimentele pe care le traiesc. Desi intalnesc o serie de obstacole, nativii Gemeni gasesc resursele pentru a-si pastra motivatia si optimismul. Perseverenti si increzatori, nativii Gemeni finalizeaza glorios aceasta spatamana.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Din punct de vedere fizic sanatatea nativilor Gemeni este sustinuta astral. Bolile cronice isi amelioreza simptomele, sistemul imunitar functioneaza excelent si bolile nu le vor reprezenta motiv de grija in aceasta saptamana pentru nativii Gemeni.

Sfatul astrologului: aveti incredere in voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

O saptamana interesanta pentru voi, nativi Rac – evenimente importante care va cutremura planul emotional, evenimente care va aduc mult mai aproape de familie.

Perioade de rascoala interioara va vor tulbura starea psihica si astrele va sugereaza sa cereti ajutorul familiei si celor dragi pentru a traversa cu usurinta aceste momente.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.