Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 10-16 Decembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa care va pune “ca pe Jar” nativii din majoritatea zodiilor, astfel ca planul psihic va fi intens zdruncinat pentru unii dintre dumneavoastra. Din fericire vestile privind sanatatea fizica sunt bune si incurajatoare. Va invitam sa cititi mai jos predispozitiile astrale pentru fiecare zodie privind sanatatea.

Sunteti firi sensibile si in aceasta saptamana, poate mai mult decat in tot anul, aveti nevoie de o mana intinsa de la cei dragi, de imbratisari calde, de aprofundare a relatiilor cu cei la care tineti.

Fizic sanatatea nu va va face probleme, ba mai mult, unele afectiuni pe care ati inceput sa le tratati deja se amelioreaza, nu va mai supara sau chiar se vindeca.

Treceti doar printr-o perioada in care sunteti foarte sensibili. Atentie la programul de somn si la alimentatia de zi cu zi.

Sfatul astrologului: gasiti alinare in sanul familiei.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru nativii Leu saptamana cuprinsa intre 10 ai 16 se anunta a fi solicitanta, alarmanta, cu o serie de situatii care ating atat starea psihica a nativilor Leu cat si planul afectiv.

Toate aceste situatii ii determina pe natvii Leu sa faca schimbari in viata lor si le solicita sistemul nervos, astfel ca pot suferi de tulburari de son, nervozitate, stari anxioase si tulburari ale echilibrului emotional.

Citește și:

Din fericire, nativii Leu prezinta o rezistenta crescuta la stres si o serie din situatii pot fi resimtite pentru acestia ca fiind obisnuite.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Fizic nativii Leu sunt bine aspectati, sanatatea generala nu le creeaza probleme. Atentie la bolile de sezon, in special infectiile respiratorii le pot cauza neplaceri nativilor.

Sfatul astrologului: fititi optimisti si odihniti-va suficient.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.