Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 10-16 Decembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa care va pune “ca pe Jar” nativii din majoritatea zodiilor, astfel ca planul psihic va fi intens zdruncinat pentru unii dintre dumneavoastra. Din fericire vestile privind sanatatea fizica sunt bune si incurajatoare. Va invitam sa cititi mai jos predispozitiile astrale pentru fiecare zodie privind sanatatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Nativii Fecioara se bucura in aceasta satamana de o serie de solutii valoroase gasite la probleme care ii nelinisteau de ceva vreme.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere psihic nativii Fecioara prezinta un tonus excelent, o rezistenta de invidiat in fata stresului si o stabilitate emotionala greu de tulburat. Aceste “calitati” interioare pe care nativii Fecioara le detin in aceasta saptamana fac ca perioada ce vine sa fie una foarte buna pentru acestia, cu solutii si decizii care le vor aduce multe beneficii pe termen lung.

Din punct de vedere fizic, imunitatea nativilor Fecioara este mai slaba in aceasta saptamana, asadar astrele atrag atentia asupra bolilor de sezon: aveti grija sa nu raciti, sa nu va confruntati cu sinuzita sau dureri osoase/articulare specifice perioadei. Imbracati-va corespunzator si nu va expuneti exagerat frigului.

Citește și:

Sfatul astrologului: urmati tratamente naturiste pentru intarirea imunitatii.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Saptamana aceasta aduce cateva schimbari in viata voastra, dragi nativi Balanta. Schimbarile par sa fie de bun augur pentru ca astrele va sustin interesele si dorintele in aceasta saptamana.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.