Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 10-16 Decembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa care va pune “ca pe Jar” nativii din majoritatea zodiilor, astfel ca planul psihic va fi intens zdruncinat pentru unii dintre dumneavoastra. Din fericire vestile privind sanatatea fizica sunt bune si incurajatoare. Va invitam sa cititi mai jos predispozitiile astrale pentru fiecare zodie privind sanatatea.

Toate aceste intamplari favorabile va ajuta sa fiti optimisti si sa aveti un echilibru psihic de invidiat. Desi in plan emotional sunteti tulburati si suprasolicitati de aceasta serie de evenimente, totusi nu ar trebui sa va faceti prea mari griji caci sunteti protejati astral.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Din punct de vedere fizic sanatatea va mai incearca, cu unele dureri sau disfunctii uroare in zona capului: fie veti suferi de usoare dureri de cap, fie o sinuzita va creeaza probleme sau poate fi vorba doar de tulburari de somn. Privind in ansamblu, aceste mici afectiuni suparatoare nu au risc de agravare si nu va pun sanatatea intr-un real pericol.

Sfatul astrologului: incercati sa va odihniti corespunzator.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion prezinta o sanatate precara in aceasta saptamana, astfel ca rezistenta in fata bolilor de sezon este scazuta.

Citește și:

Prin urmare atragem atentia asupra infectiilor respiratorii, gripei, sinuzitelor, durerilor articulare etc. ASstrele nu va predispun insa la boli grave, ci la afectiuni minore care va tulbura usor existenta.

Din punct de vedere psihic nativii Scorpion sunt bine aspectati, desi sunt incercati de griji si probleme ivite de curand. Cu toate acestea nativii sunt inventivi si gasesc solutii acolo unde altii ar crede ca nu mai exista nicio speranta. Au un echilibru interior greu de zdruncinat, sunt lucizi si activi, astfel ca la finele saptamanii, desi se vor simti obositi, vor fi cuprinsi de un sentiment de multumire si implinire.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.