Stiinta moderna incepe sa faca din ce in ce mai multe corelatii interesante cu privire la acest tip de a gandi, „vechi de cand lumea”. Dar pana vom avea dovezi clare cu privire la validitatea teoriei aflata in spatele medicinei astrologice, aceasta este considerata a fi o pseudostiinta.

Horoscopul lunii MARTIE pentru fiecare zodie

Cu toate acestea, pe langa personalitatea cuiva, astrologii pot sa defineasca cu exactitate problemele de sanatate ale acestei persoane sau starea sa de bine pe ansamblu, relateaza Garbo.ro. Pe de alta parte, in sens metaforic, influenta planetelor si a intregului Univers asupra noastra este considerata a fi o forma de manifestare a legaturii noastre intrinseci cu divinitatea.

Putem folosi energia anumitor planete, pentru a imbunatati functiile corpului. Planetele, Soarele si Luna reprezinta si influenteaza in sens benefic, anumite parti ale corpului nostru. Medicina astrologica

SOARELE

Chiar daca Soarele nu este o planeta, pozitionarea sa in momentul nasterii tale are o semnificatie importanta. Soarele este datator de viata. Atunci cand Soarele este pozitionat in mod favorabil, persoana are o perspectiva mai pozitiva asupra vietii si incredere de sine. In sens defavorabil, Soarele poate sa influenteze catre o atitudine negativista si melancolica. Soarele guverneaza ZODIA LEULUI.

In medicina astrologica, Leu = inima, pieptul, sira spinarii, torsul

Soarele guverneaza curgerea energiei prin corpul nostru si in jurul nostru. Soarele influenteaza activitatea inimii, circulatia sangelui, vitalitatea, vindecarea si sanatatea intregului corp.

LUNA

Luna este singurul satelit al Planetei noastre Pamant si este in stransa legatura cu emotiile si instinctele. In functie de pozitionarea sa si de asemenea de faza lunii in momentul nasterii noastre, poti sa observi ca starea ta de bine fluctueaza in functie de traseul acestui astru ceresc. Luna noua simbolizeaza inceputul si punctul culminant al evenimentelor din vietile noastre. Luna guverneaza ZODIA RAC.


In medicina astrologica, Rac = pieptul, sanii, stomacul, sistemul digestiv

Luna guverneaza fluidele din corpul nostru. Retentia de apa, curgerea saneglui prin vase si continutul de apa din celule. De asemenea, influenteaza sistemul digestiv, organele sexuale feminine si sistemul limfatic.

Foto: Wikipedia

Astrologie: Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: