Setari Cookie-uri

Astrologie Medicala: zodiile si trupul uman

Medicina astrologica este o stiinta fascinanta straveche care arata modul cum planetele sistemului solar infleuenteaza activitatea corpului uman. Se crede ca partile corpului sunt influentate de Soare, de Luna si de catre celelalte planete si ca semnele zodiacale definesc anumite predispozitii la boli sau o functionare mai buna a altor organe si functii ale organismului.

Medicina astrologica

Foto: Shutterstock

MERCUR

Mercur este planeta care stapaneste comunicarea. Daca horoscopul tau natal este dominat de mercur, atunci posezi importante calitati de negociator si de comunicator. Mercur retrograd, un fenomen care se petrece de trei ori intr-un an, influenteaza vietile noastre la nivelul comunicarii, al calatoriilor si al planurilor de afaceri. Mercur guverneaza ZODIA GEMENILOR si ZODIA FECIOAREI.

In medicina astrologica, Gemeni = bratele, plamanii, umerii, mainile, sistemul nervos, creierul

In medicina astrologica, Fecioara = sistemul digestiv, intestinele, splina, sistemul nervos

Mercur influenteaza functiile mentale, astfel el va influenta in mod egal emisferele creierului uman. Influenteaza claritatea intelectului, gandirea creativa. Mercur guverneaza sistemul nervos central si glanda tiroida De asemenea, Mercur influenteaza functiile automatice ale corpului, cum ar fi respiratia, clipitul, etc.

Citește și:

Citeste continuarea articolului sursa Dictionar de Medicina Astrologica: Influenta planetelor asupra corpului si zodiei tale by Garbo.ro

Iti rpopunem sa citesti si:

Horoscopul Psihologic al secolului XXI

Horoscop Mitic: tu ce fiinta fabuloasa esti in functie de zodie?

Horoscopul sperantei pentru anul 2013

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.